Menu

Saturday, March 16, 2019

Αποκριάτικη γιορτή

«Τη στολή σας ξεσκονίστε, τα καπέλα σας γυαλίστε.
Βάλτε μάσκα και φτερά, πάρτε ραβδάκια μαγικά!»

Απόκριες, η πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών (μερικές φορές και των... μεγάλων!). Πιστοί στο ραντεβού μας, μαθητές και δάσκαλοι του 15ου Δημοτικού Σχολείου, οργανώσαμε με επιτυχία και φέτος την αποκριάτικη γιορτή μας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019. Φέτος, όμως, το απίθανο αποκριάτικο πάρτι μας είχε κάτι το διαφορετικό: ήταν θεματικό! Κάθε τμήμα συζήτησε και αποφάσισε από κοινού τι θέλει να ντυθεί και κατασκεύασε ή εμπνεύστηκε τις στολές του με τη βοήθεια των δασκάλων του. 

Έτσι, είδαμε τα πιο φανταστικά θαλασσινά του Α1, τους πιο θαρραλέους πειρατές του Α2, τους πιο πολύχρωμους καρναβαλιστές του Β1, την πιο κουζουλή φυλή Ινδιάνων του Β2, τους πιο μαυρισμένους κολυμβητές της Γ τάξης, τις πιο μυρωδάτες ψαροσακούλες του Δ1, τους πιο ταξιδιάρικους τουρίστες του Δ2, την πιο τρελή ομάδα από ποδοσφαιριστές και μαζορέτες του Ε1, τα πιο νόστιμα ποπ – κορν του Ε2, το πιο αφράτο αφρόλουτρο από το Στ1 και τους πιο χαλαρούς πιτζαμούληδες του Στ2.


Όλοι μαζί, έφτιαξαν την πιο πολύχρωμη, φανταχτερή και διασκεδαστική παρέλαση! Τα παιδιά έκλεψαν άλλη μια φορά την παράσταση με τις χειροποίητες στολές τους, ενώ δεν σταμάτησαν να παίζουν και να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής. Κάθε τμήμα βραβεύτηκε για την πρωτοτυπία του, με ένα δωράκι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε το παιχνίδι να μη σταματήσει ποτέ!



 









No comments:

Post a Comment