Menu

Thursday, September 30, 2021

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

15ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς

Προκειμένου να επιτευχθεί η δυνατότητα καλύτερης και αμεσότερης επικοινωνίας του συλλόγου μας με τους γονείς για κάθε θέμα που μας προβληματίζει αλλά και για τις δράσεις που υλοποιούνται θα θέλαμε, όσοι επιθυμούν, να μας αποστείλουν τα προσωπικά email στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

sylgoneon15dhm.chan@gmail.com

Σε αυτήν την διεύθυνση μπορείτε να απευθύνεστε για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Στην παρούσα περίοδο ο σύλλογός μας με όλες του τις δυνάμεις διεκδικεί την άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στην παράλληλη στήριξη μαθητών μας που έχουν ανάγκη αλλά και δασκάλων για το ολοήμερο πρόγραμμα.

Για το σκοπό αυτό έχουμε προβεί σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσής, έχουμε προωθήσει επιστολές σε αρμόδιους φορείς και έχουμε συντονίσει την δράση μας και με άλλος συλλόγους γονέων.

Παράλληλα βοηθάμε στην αναβάθμιση του χώρου της βιβλιοθήκης τους σχολείου μας και σε συνεννόηση με τον σύλλογο δασκάλων προγραμματίζουμε διάφορες δράσεις η οποίες θα υλοποιηθούν αν οι συνθήκες και οι κανονισμοί το επιτρέψουν.

Σχετικά με την αναβάθμιση της βιβλιοθήκης όποιος επιθυμεί μπορεί να προσκομίσει, μέσω των παιδιών του, βιβλία διαφόρων γνωστικών πεδίων που να απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού και να είναι σε καλή κατάσταση ή καινούργια. 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου

No comments:

Post a Comment