Menu

Tuesday, December 15, 2020

 Αγαπημένα μας  παιδιά και γονείς !!!
Οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι είναι πρωτόγνωρες!!!
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ...άλλοτε  το Σχολειο μας ήταν γεμάτο από χαρούμενες φωνές  ,κάναμε πρόβες για τις γιορτούλες  μας ,τραγουδούσαμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ,
 λέγαμε τα 
κάλαντα ,κάναμε όμορφες κατασκευές,φτιάχναμε γλυκά,κάναμε μπαζάρ κ.α.
Φέτος δε θα κάνουμε τα ίδια πράγματα!
Όμως εμείς πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες και πάντα να βρίσκουμε την ηλιαχτίδα που θα δώσει φως σε οποία δυσκολία έχουμε.Και αυτό είναι πολυ σπουδαίο μάθημα.
Σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε σαν σύλλογος διδασκόντων την Πέμπτη 17-12-2020 να την αφιερώσουμε στα διαφορετικά αυτά Χριστούγεννα .
Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα απέχουν από τις τηλεδιασκέψεις και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι όμορφο που αυτά επιθυμούν μακριά από την...οθόνη!
Προτείνουμε σαν δράση να κατασκευάσουν ή να επιλέξουν ένα δικό τους στολίδι και να περάσετε  μια μικρή βόλτα από το Σχολειο να το στολίσουν στα κάγκελα του σχολείου!
Αυτό θα δώσει σε όλους μας χαρά και μια νότα αισιοδοξίας ανανεώνοντας το ραντεβού  μας μέσα στις σχολικές μας  αίθουσες!
Ευχόμαστε σε όλες και όλους χρόνια πολλά με υγεία και τη νέα χρόνια να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες και να επιστρέψουμε όλοι στη φυσιολογική μας ρουτίνα !


No comments:

Post a Comment