Menu

Thursday, June 21, 2018

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡIIIΙ !!!!



Και αυτή η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της !!!!!! Οι μικροί μας μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους ετοίμασαν τις όμορφες παρουσιάσεις τους και γέμισαν την αυλή μας με τα χαμόγελα τους και το κέφι τους !!!
Τα μικρά μας πρωτάκια αφού πρώτα μας τραγούδησαν και χόρεψαν « το κορίτσι » και το « το γλυκό καλοκαιράκι » αποχαιρέτησαν τα εκτάκια μας και πήραν την σκυτάλη του σχολείου από αυτά.



 

Ενώ οι μαθητές της δευτέρας δημοτικού τραγουδούσαν και χόρευαν « τα εφτά ποτάμια » τα αγκάλιασε ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο και ένας ήλιος με πολύχρωμες ακτίνες ανέβηκε ψηλά στο σχολείο μας για να ζεστάνει τις καρδιές μας.
 
Στην συνέχεια οι μαθητές της τρίτης δημοτικού αγωνίστηκαν στις μπαλονοδρομίες και φυσικά κέρδισαν ……. όλοι !!!

 Ακολούθησαν  οι Τετάρτες και οι Πέμπτες όπου προσπάθησαν μέσα από τα μουσικοχορευτικά τους δρώμενα να μας ταξιδέψουν  με άσπρα καράβια που τα ακολουθούν λευκοί γλάροι σε ρομαντικές εποχές βάφοντας ξανά γαλάζια την θάλασσα.
 

 




Τέλος, η έκτη δημοτικού αφού μας ταξίδεψε στην παράδοση αλλά και στην σύγχρονη εποχή με τους χορούς της, πέρασε το κατώφλι του σχολείου μας καβάλα σε ένα ποδήλατο κρατώντας τις γλυκές αναμνήσεις του δημοτικού σαν εφόδιο για το καινούριο ξεκίνημα στο γυμνάσιο!

Καλή συνέχεια στο γυμνάσιο !!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!













No comments:

Post a Comment